Op 11 maart tijdens 24 uur Oost kun je in PopinnPark 12:00 - 17:00 uur Picknicken in het gras. Op ontdekkingsreis Van 13.00 tot 14.00 Wormensafari naar het wormenhotel met Le Compostier - Solutions for Urban Composting' en StadsOogst Compost Coöperatie - Compost uit je Eigen Stad. En om 15.00 uur gaan we met het Laboratorium van Microclimaten (Annechien Meier & Gert-Jan Gerlach) de buitenruimte naast het PopInnPark als onderzoeker verkennen om microklimaten zichtbaar te maken. |

Zelf Kimchi maken
Van 14:00 – 16:00 organiseert de Greennest Gallery i.s.m. Toos Tuin en PopinnPark de workshop zelf Kimchi maken. Kimchi (verzonken groente) is een gefermenteerd groenten gerecht uit Korea. Kimchi is super lekker, heel erg gezond en een uitstekende manier om (zelfgekweekte) groenten te bewaren. Tijdens deze workshop leer je wat over de lange geschiedenis van Kimchi, welke ingrediënten je nodig hebt en hoe het fermenteer proces in zijn werk gaat. En natuurlijk ga je zelf aan de slag met het snijden en kruiden van je 1e eigen gemaakte Kimchi!
De workshop kost € 25,00. Dit is inclusief biologische groenten, kruiden en glazen kimchi pot. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar natasja@greennest.nl o.v.v. Kimchi
Zelf Kimchi maken
Van 14:00 – 16:00 organiseert de Greennest Gallery i.s.m. Toos Tuin en PopinnPark de workshop zelf Kimchi maken. Kimchi (verzonken groente) is een gefermenteerd groenten gerecht uit Korea. Kimchi is super lekker, heel erg gezond en een uitstekende manier om (zelfgekweekte) groenten te bewaren. Tijdens deze workshop leer je wat over de lange geschiedenis van Kimchi, welke ingrediënten je nodig hebt en hoe het fermenteer proces in zijn werk gaat. En natuurlijk ga je zelf aan de slag met het snijden en kruiden van je 1e eigen gemaakte Kimchi!
De workshop kost € 25,00. Dit is inclusief biologische groenten, kruiden en glazen kimchi pot. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar natasja@greennest.nl o.v.v. Kimchi